top of page
Zoeken

Pamper je Huid met Collageen Masker...

Deze maand hebben we een product gelanceerd om de huid regelmatig te trakteren op een echte verwenbeurt en ze goed te hydrateren: Collagen Masker! Dit masker bevat een heel mooie cocktail aan hydraterende stoffen die de huid wat ‘afsluiten’ alsook vocht in de huid als een sponsje gaan vasthouden. Hieronder de belangrijkste actieve stoffen: Plantaardig collageen, hyaluronzuur, glycerine, xylitol glucoside, anhydroxylitol en xylitol. Panthenol, karitéboter en olus olie helpen bovendien om de huidbarriëre weer sterk en gezond te maken. Hierdoor wordt je huid weerbaarder en kan zich beter beschermen tegen bacteriën, schimmels en virussen. Extract van vingerwier bevat waardevolle mineralen uit de zee die de huid extra voeden en beschermen.


Collageen masker is ideaal voor de droge huid en als behandeling na een peeling. Voelt je huid droog en rimpelig of schilferig aan, dan zal een behandeling met dit masker je huid weer soepel, elastisch en aangenaam gehydrateerd doen voelen. Je huid is nu instant in betere conditie. Collageen masker is echter ook voor elk huidtype een aanrader omdat elk huidje van tijd tot tijd geholpen is met een intense hydraterende verzorging. Iedereen kan op een bepaald moment last hebben van een vochtarme huid. Dit kan veroorzaakt zijn door verkeerd gebruik van cosmetica. Berucht zijn te agressieve reinigers, veelvuldig douchen, irriterende cosmetica en te vaak scrubben. Hierdoor gaat de barrièrefunctie van de huid kapot en raken we natuurlijke vochtvasthoudende stoffen in onze huid kwijt. Ook zon, airconditioning, temperatuurschommelingen en bepaalde huidcondities kunnen bij ieder van ons een droge huid veroorzaken.


Hoe gebruik je dit masker? Breng aan in een dikke laag op gelaat en decolleté. Laat 15 tot 20 minuten inwerken zodat de actieve stoffen goed kunnen inwerken. Neem het masker volledig of grotendeels (voor een zeer droge huid) weg met een doekje en lauw water.


70 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page