top of page
Zoeken

Hier lees je de blogtekst van LifExtra blogster Celeste....

In de tekst hieronder lees je wat erop 16 juli gepubliceerd is op de LifExtra blog site van Celeste, na testen van de explorer kit:


Was je altijd al op zoek naar professionele, natuurlijke gelaatsverzorging? Dan heb ik de oplossing voor je! Marleen van Enfleur Cosmetics stelt zelf de producten samen in haar lab en adviseert jou voor de beste producten op maat.

Ik kreeg de experience bag toegestuurd om mijn blog over te schrijven, dit sluit perfect aan bij mijn persoonlijke behoefte waarbij ik natuurlijke make-up en skincare steeds belangrijker vind. Het geeft een veilig gevoel als jou dagelijkse skincare routine geen toegevoegde onnatuurlijke producten bevat en niet op dieren wordt getest. ​​​​​​​​​​​​​​

Graag vertel ik je meer over het gebruik en mijn ervaring van de producten uit de experience bag. Vandaag leg ik de facial scrub en het serum uit.​​​​​​​

Gezichtsscrub Al jaren ben ik groot fan van het gebruik van gezichtsscrub, waarbij ik het belangrijk vind om een lichte scrub te gebruiken welke niet te intens is voor de huid.

De facial scrub van Enfleur heeft een milde geur en voelt na gebruik heerlijk zacht aan. Je scrubt de make-up resten op deze manier gemakkelijk af. De jojoba scrubkorrels exfolieren de huid zonder deze te irriteren of beschadigen. De korrels zijn milieutechnisch goed afbreekbaar en bevat geen parfum. De gezichtsscrub is verkrijgbaar via Enfleur Cosmetics voor 35,00 euro voor een verpakking van 50 ml.

Verzachtend serum Het serum is een zalige aanvulling op je skincare routine. Super om eens als afwisseling van de crème te gebruiken of als mengsel met jou dag- en nachtcrème. In het serum is zoethoutextract en copaifera hars toegevoegd, dat onder andere zorgt voor minder roodheid, het is verzachtend, kalmerend en heeft een ontstekingremmende werking. Leuk weetje is dat het serum huidveroudering tegengaat. Dit wilt elke madam in haar beauty poche!​​​​​​​

Mijn ervaring Ik ervaar de producten als natuurlijk en een verwennerij voor je huid. De milde, verzorgende geur vind ik zelf heel fijn omdat je zeker geen toegevoegde parfum hebt in deze producten. Dat is beter voor je huid en ik merk na enkele dagen gebruik van de producten dat mijn huid veel zachter en soepeler aanvoelt.
Bedankt Celeste!!

60 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page