top of page
ENFLEUR_HYRETIN SERUM 30ML-03.png

HYRETIN SERUM

Hyretin is vitamine A (retinoïnezuur) gekoppeld aan hyaluronzuur. Door deze combinatie kan vitamine A dieper indringen in de huid en wordt de krachtige anti-aging werking waarneembaar bij een lage (huidvriendelijke) concentratie. Dit serum verbetert de elasticiteit van de huid en helpt ook rimpelvorming vertragen. Hyretin helpt ook de productie van sebum reguleren, vermindert het verstoppen van poriën en is uitermate geschikt voor een onzuivere huid en puistjes.

HUIDTYPE

Geschikt voor alle huidtypen. Speciaal aanbevolen voor vette huid en voor mature huid

 

INGREDIËNTEN

Aqua, Glycerin, Pentylene Glycol, Arctium Majus Root Extract, Inulin, Panthenol, Sodium Hyaluronate, Xylitylglucoside, Sodium Gluconate, Dipotassium Glycyrrhizinate, Anhydroxylitol, Phenethyl Alcohol, Xylitol, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Sodium Retinoyl Hyaluronate, Glucose, Fructose, Isopropyl Alcohol.

Bevat geen parfum en geen olie.

ACTIEVE WERKSTOFFEN

Hyretin is een vitamine A derivaat met krachtige anti-aging werking. Door de koppeling aan hyaluronzuur worden micellen gevormd die werkzaam zijn bij zeer lage concentratie. De kans op huidirritatie blijft hierdoor ook beperkt. De belangrijkste anti-aging activiteiten van hyretin zijn: een verbeterde huidelasticiteit, hydratatie, textuur en een verhoogde dermale densiteit.

Hyretin zorgt ook voor een duidelijke visuele verbetering van acne, vermindert de talgproductie, verkleint de grootte van poriën en vermindert roodheid. Hyretin serum bevat tevens extract van grote klis en zoethout om de huid te verzachten. Deze extracten werken bovendien ook sebum regulerend.

Prebioticum inulin: ondersteunt een gezond huidmicrobioom.

GEBRUIK

Breng bij voorkeur ‘s avonds enkele pompjes aan op gezicht en hals na gereinigd te hebben met reinigingsgel en tonic. Vermijd contact met de ogen. Laat het serum een minuutje indringen in de huid alvorens Age Defence Cream aan te brengen. Dit serum mag slechts 1x per dag gebruikt worden.

bottom of page