ENFLEUR_BHA EXFOLIANT 50ML-03.png

BHA exfoliant, 50 ml
42 euro (aanbevolen verkoopprijs)

BHA Exfoliant bevat 1% salicylzuur (een beta hydroxyzuur BHA) uit schietwilg (salix alba). Salicylzuur is vetoplosbaar en daarom erg geschikt voor de vette en onzuivere huid. Het dringt goed door in de poriën en lost daar opgehoopt talg op. Dit exfoliant is een van de beste oplossingen tegen mee-eters en gerstekorrels. Kelp extract hydrateert en levert vitaminen en mineralen die de huid voeden. Dit extract is bekomen na fermentatie van kelp algen zodat de voedingstoffen makkelijker opgenomen worden en een betere bio-activiteit vertonen. Zoethout extract (dipotassium glycyrrhizinate) kalmeert de huid en werkt tegelijk sebum regulerend.

BEAUTY VOORDELEN

Exfoliant verwijdert op een milde manier de dode huidcellen van je huid, waardoor je huid er weer frisser en egaler uitziet. Een exfoliant mag je dagelijks gebruiken en maakt je huid niet alleen stralender, exfoliëren zorgt er ook voor dat je huid de ingrediënten uit de volgende stappen van je huidverzorging beter opneemt.

GEBRUIK
Breng bij voorkeur ‘s ochtends enkele pompjes aan op een vochtig watje en strijk éénmaal over alle zones van gelaat, hals en décolleté. Vermijd contact met de ogen.

Slechts 1 maal per dag gebruiken.

Het is aanbevolen een zonnecrème met SPF20 of hoger te gebruiken omdat een behandeling met exfoliant je huid wat dunner en gevoeliger maakt.

INGREDIENTEN

Aqua, pentylene glycol, lactobacillus/nereocystis leutkeana ferment filtrate, glycerin, hydroxyethyl cellulose, salix alba bark extract, dipotassium Glycyrrhizinate, polyglyceryl-10-laurate, citric acid, phenethyl alcohol, lactobacillus ferment, sodium phytate, propylene glycol, alcohol